everyday-design

everyday design är ett finsk leverantör som producerar möbler i stål. Vi har på vår webbshop anslagstavlan med magneter i trä och ställningarna för påsar och tvättsäckar. produkterna finns i flera olika färger men på vondesign.se så finns just nu svarta och vita.

everyday design för dig

de här härliga produkterna kommer att passa fint i ditt hem. de praktiska och snygga magneterna kommer i flera olika färger. Vi har hos oss de som är i trä med en nyckelring på. Så på det sättet så kommer ni kunna hänga upp nycklarna på tavlan när ni kommer innanför dörren och det bästa är att ni inte tappar bort nycklarna. Alla vet hur stökigt det kan bli i hallen nu under höst och vinter tid.

everyday design hos dig

everyday design har även också möbler som till exempel klädhängare och barvagn. Vi tror på att everyday design kommer att slå på den skandinaviska marknaden då de verkligen har tänkt till på både funktion och design. De här snygga produkterna hittade vi på formex där de ställde ut, vi blev helt tagna av den mycket vackra designen. Everyday design är en av våra leverantörer som vi nu satsar och tror mycket på. deras stilrena produkter passar hos alla. En av våra favoriter är hållaren som har en tillhörande kasse. Den finns i två storlekar och den går att bruka inom flera olika områden. några tips är att ha dem till tvättkorgar eller som källsortering. de finns även i flera olika starka stilar men säckarna är i vitt, svart eller jute. självklart kan man välja att ha egna påsar också. Everyday design kommer att bli störst, deras design ligger helt rätt i tiden med enkla och industriella linjer i produkterna. de har också en målarbok som är väldigt rolig, även för vuxna. Vi på vondesign.se älskar everyday design väldigt mycket. vi önskar er en trevlig dag!